Traseul nr.3

Excursie in Delta Dunarii –Padurea Caraorman- 6 – 7 ORE

PLECARE TULCEA – CANAL SULINA – CANAL CARAORMAN – SAT CARAORMAN – PADUREA CARAORMAN (VIZITA + MASA) – RETUR TULCEA PE BRATUL SULINA

Acesta calatorie incepe din portul Tulcea, de la pontonul Verada Tour si continuam pe Bratul Tulcea- Bratul Sulina -Canalul Caraorman. Ne oprim sa vizitam Satul Caraorman cu casele traditionale, ruinele Santierului de Separare a Nisipurilor si Padurea Caraorman – arie protejata – unde se intalnesc dune de nisip mobile aflate in mijlocul apelor, cu flora si fauna specifica zonelor mlastinoase. Dintre speciile de pasari se pot observa: lebede, pelicani, gaste. Padurea prezinta atractivitate prin exemplare impresionante de plop, frasin, stejar, iar printre alte specii de pasari padurea gazduieste Vulturul Codalb si Corbul. Aici vom stationa pentru vizita si poze, apoi se va servi masa. Returul se face pe bratul Sulina.

Tipuri de ambarcatiuni: Salupa rapida Corsar 10 locuri. Ambarcatiunea cu conducator se aloca in functie de numarul de persoane si disponibilitate.

Tarif salupa 1 – 5 persoane
EXCURSIE PRIVATA
Tarif salupa 6-10 persoane
EXCURSIE PRIVATA
Tarif pe persoana
EXCURSIE DE GRUP
Optionale
 1200 ron/salupa  1600 ron/salupa  160 ron/pers  Pranz pescaresc: 50 ron/pers
Safari padure: 25 ron/pers
 (pana in 6 pers -pret minim masina 150 ron)

 

Mentiuni: Tarifele din coloana nr 1 si 2 se aplica in situatia in care se solicita in mod expres tur privat sau daca, pentru acelasi traseu si in aceeasi data, numarul persoanelor inscrise este mai mic de 10. Pentru cea de-a doua situatie, veti fi informati din timp si vi se va cere acceptul!

ATENTIE! Pe durata vizitei în perimetrul RBDD, turistul trebuie să prezinte permisul de acces și dovada plăţii către organele de control.

Conform Ordinului nr. 610/2009, permisul de acces în rezervaţie pentru turişti este de: 5 lei / persoană / zi; 15 lei / persoană / săptămână; 30 lei / persoană / an.

Tariful de intrare nu se aplică pentru copii, elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foşti deţinuţi politici, urmaşii eroilor martiri şi răniţii din Revoluţia din decembrie 1989, precum și persoanelor fizice care au domiciliul în perimetrul rezervației sau în localitățile limitrofe (localități care au terenul administrativ integral sau parțial în interiorul rezervației).

Achitarea tarifului de intrare în scop turistic, se poate face:

a) cu numerar la: casieria Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), de Luni – Joi: 08.00 – 16.30; Vineri: 08.00 – 14.00.

– Centrele de Informare din perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării,

– societăţile comerciale care au încheiat protocoale de încasare a tarifelor cu ARBDD.

b) cu ordin de plată în contul nr. RO96TREZ64120E365000XXXX – „Disponibil din venituri proprii”, deschis la Trezoreria Statului – Tulcea, pe numele Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării“.

c) cu numerar sau cu card bancar la automatele de permise instalate la sediul ARBDD

d) online, achitând contravaloarea lor cu cardul bancar prin aplicaţia de pe site-ul instituţiei www.ddbra.ro

Rezervare pentru Traseul nr.3

Rezervare

Nota*Traseele turistice in Delta Dunarii se aleg pentru fiecare tur in parte in functie de conditiile meteo si cotele apelor Dunarii. Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit