Traseul nr. 8

Calatorie in cel mai estic oras al Romaniei: Sulina – 7 ORE

 

PLECARE TULCEA – BRATUL TULCEA – CANAL SULINA – SULINA ORAS – CANAL SULINA – TULCEA.

Aceasta este o excursie pentru vizitarea exclusiva a orasului Sulina si a obiectivelor turistice locale. Se merge doar pe canalul maritim si vom face o oprire de 3 ore, destinata vizitarii punctelor de interes.

Pranzul este optional si fiecare poate alege locatia. Returul se face pe acelasi canal.

Tipuri de ambarcatiuni: Salupa rapida Corsar 10 locuri. Ambarcatiunea cu conducator se aloca in functie de numarul de persoane si disponibilitate.

 

Tarif salupa 1 – 5 persoane
EXCURSIE PRIVATA
Tarif salupa 6-10 persoane
EXCURSIE PRIVATA
Tarif pe persoana
EXCURSIE DE GRUP
Optionale
 900 ron/salupa 1200 ron/salupa  120 ron/pers Pranz Sulina: localul la alegere

 

Mentiuni: Tarifele din coloana nr 1 si 2 se aplica in situatia in care se solicita in mod expres tur privat sau daca, pentru acelasi traseu si in aceeasi data, numarul persoanelor inscrise este mai mic de 10. Pentru cea de-a doua situatie, veti fi informati din timp si vi se va cere acceptul!

ATENTIE! Pe durata vizitei în perimetrul RBDD, turistul trebuie să prezinte permisul de acces și dovada plăţii către organele de control.

Conform Ordinului nr. 610/2009, permisul de acces în rezervaţie pentru turişti este de: 5 lei / persoană / zi; 15 lei / persoană / săptămână; 30 lei / persoană / an.

Tariful de intrare nu se aplică pentru copii, elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foşti deţinuţi politici, urmaşii eroilor martiri şi răniţii din Revoluţia din decembrie 1989, precum și persoanelor fizice care au domiciliul în perimetrul rezervației sau în localitățile limitrofe (localități care au terenul administrativ integral sau parțial în interiorul rezervației).

Achitarea tarifului de intrare în scop turistic, se poate face:

a) cu numerar la: casieria Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), de Luni – Joi: 08.00 – 16.30; Vineri: 08.00 – 14.00.

– Centrele de Informare din perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării,

– societăţile comerciale care au încheiat protocoale de încasare a tarifelor cu ARBDD.

b) cu ordin de plată în contul nr. RO96TREZ64120E365000XXXX – „Disponibil din venituri proprii”, deschis la Trezoreria Statului – Tulcea, pe numele Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării“.

c) cu numerar sau cu card bancar la automatele de permise instalate la sediul ARBDD

d) online, achitând contravaloarea lor cu cardul bancar prin aplicaţia de pe site-ul instituţiei www.ddbra.ro

Rezervare pentru Traseul nr. 8

Rezervare

Nota*Traseele turistice in Delta Dunarii se aleg pentru fiecare tur in parte in functie de conditiile meteo si cotele apelor Dunarii. Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit