Abia așteptăm să ne revedem cu Dor de Deltă

În speranța că se vor ridica restricțiile de deplasare începând cu data de 15 mai, noi abia așteptăm să ne revedem cu Dor de Deltă. Astfel, respectând normele de siguranță impuse, vă invităm cu drag să (re)descoperiți Delta Dunării și să vă bucurați de relaxarea din mijlocul naturii. De asemenea, suntem pregătiți cu tot ce este nevoie pentru a vă oferi cât mai multă siguranță în această perioadă precară.

Așadar, după 15 mai, veți avea ocazia perfectă de a vă bucura de liniștea și frumusețea locurilor din Delta Dunării, în intimitatea familiei sau a prietenilor, departe de aglomerația urbană.

La cerere, așteptăm dorințele dumneavoastră despre cum doriți să petreceți momente de neuitat în natură, în funcție de timpul pe care îl aveți la dispoziție, de ceea ce doriți să mâncați sau să explorați în Deltă. Noi avem pregătite cazarea și excursiile la Sulina, la Pădurea Letea, la Mila 23.

Împreună, dorim să lăsăm în urmă izolarea, restricțiile, și să ne refacem spiritul și buna dispoziție întorcându-ne la origini, în natură. Copiii vor fi, cu siguranță, nerăbdători să iasă din casă și să învețe, alături de ghizii noștri profesioniști, resursele benefice ale naturii, păsările și florile din Delta Dunării, secretele tradiționale ale pescarilor și locurile minunate deltaice care au rămas intacte, după atâția ani.

Astfel, ne ocupăm de rezervările dumneavoastră începând din perioada aceasta pentru că dorim ca toată lumea să își asigure excursiile în Delta Dunării.


Pentru mai multe detalii și informații, ne puteți scrie oricând la contact@veradatour.ro sau ne puteți suna la 0755 500 601.

Vă dorim în continuare multă sănătate și să ne revedem cu bine!