Birdwatching

Romania este una dintre cele mai bune locuri din Europa pentru vizionarea pasarilor în ceea ce privește bogăția de specii rare si amenintate cu disparitie, si a numarului de pasari care nu se vad in alta parte de pe continent. De asemenea, este probabil cel mai puțin explorat.

Delta Dunarii – aproximativ 4000 de kilometri patrati de bancuri de nisip, lacuri, paturi de stuf, insule de vegetatie plutitoare si paduri – este cea mai spectaculoasa zona umeda din Europa si gazduieste sute de specii de pasari. În timpul verii, tiganusul, lopatarul, egreta alba, starcul galben, purpuriu si starcul de noapte, starcul pitic, pelicanul comun si cormoranul mic, toate pot fi vazute in numar mare. Mai multe specii interesante de rapitori, inclusiv vulturul codalb , eretele negru și soimul dunarean , pot fi vazute impreună cu specii de greluseli, chire si alte pasari de tarm.

Daca sunteti in cautarea unei noi locatii pentru birdwatching, putem sa va asiguram ca o experienta romaneasca in Delta Dunarii va fi de neuitat. Verada Tour organizeaza Excursii Private pentru Birdwatching si Fotografie . Avem pachete create special pentru iubitorii de natură si de pasari care au făcut un hobby din asta!

65 eur/ ora/ grup de maxim 2-3 pers