Ce bagaj luam cu noi in Delta Dunarii

Dragi turisti, fie ca vizitati Delta pentru cateva ore, o zi sau mai multe, sunt cateva lucruri esentiale pe care fiecare dintre dumneavoastra ar trebui sa le aibe pentru confortul si linistea personala.

Primul lucru la care ne gandim cu totii atunci cand plecam undeva este pregatirea bagajului, mai exact continutul acestuia.Va sfatuim sa incercati pe cat posibil sa reduceti cantitatea de haine daca sejurul dumneavoastra este exclusiv in delta, deoarece aici nu prea aveti nevoie de mai multe tipuri de outfit-uri. Totul ar trebui sa fie cat mai confortabil si practic.

Adaptati nevoile de haine la anotimpul in care va aflati in Delta! Recomandam ca bagajul  sa fie constituit dintr-un rucsac pe care sa-l puteti cara cu usurinta in spate si care va ofera mai multa libertate de miscare.

 

 

Pentru ca singura posibilitate de deplasare in delta este pe apa,  de nelipsit  este celebra palarie care se poate prinde, astfel incat sa nu o zboare vantul in timpul marsului, sau caciula care sa acopere urechile (depinde de anotimp, dar de regula puteti avea una in eventualitatea in care va deplasati dimineata devreme sau seara).

Daca vizita dumneavoastra are loc in anotimpul cald, aveti nevoie de urmatoarele: jacheta de vant sau hanorac, pelerina de ploaie, macar un rand de pantaloni lungi, ghete sport inchise de vara sau  sandale de munte rezistente, ochelari de soare, crema de protectie solara, crema anti-insecte si  solutie calmanta pentru piscaturi (eventual  tratament antihistaminic daca va stiti alergici), apa imbuteliata si cateva pungi sau saci menajeri pe care sa le/ii  utilizati in caz de forta majora ( ploaie) sau chiar sa puneti resturile si ambalajele de la alimente, un briceag, lanterna  si o mini trusa cu medicamente.

Daca vizita are loc in anotimpul rece,  ar fi bine sa nu va lipseasca hainele calduroase (polar), impermeabile si cu protectie la vant; ghete sau cizme impermeabile, manusi si caciula), aparatul foto, apa imbuteliata si cateva pungi sau saci menajeri pe care sa le/ii  utilizati in caz de forta majora ( ploaie) sau chiar sa puneti resturile si ambalajele de la alimente, un briceag, lanterna  si o mini trusa cu medicamente.

Acestea fiind spuse, spor la impachetat!