Cupa Deltei la Știucă
Ediția a IX-a, 30 oct – 01 nov 2020

Vă invităm să vă redescoperiți instinctul de pescar educat, ocrotind natura și respectând localnicii, participând la ediția a IX-a a competiției. Cupa Deltei la Știucă este o competiție desfășurată în sistem prins – pupat – dat drumul (catch & release), în mediul natural și nu în incinte piscicole, în colaborare nemijlocită cu localnicii din Mila 23, comuna Crișan. Localnicii vă vor primi în pensiunile din gospodăriile lor, aceștia transformându-se din pescari profesioniști în monitori de pescuit sportiv, fiind gazdele dumneavoastră pentru a vă primi ca oaspeți. Scopul competiției este ca dumneavoastră să deveniți promotori și susținători ai turismului durabil, neinvaziv, conceput și desfășurat nemijlocit cu localnicii deltei, fiind considerați parte integrată a ecosistemului deltaic.


Vă așteptăm cu drag!


Tarif: 990 lei / persoană, care include:

– Toate mesele
– Cazare 2 nopți în cameră dublă la pensiune
– Transport TULCEA – MILA 23 – TULCEA
– Închiriere bărci cu rame de la localnici
– Transport pensiune – platformă – pensiune
– 150 lei prima de premiere
– Permise acces ARBDD
– Băuturi.


Grup maxim: 20 de perechi – 40 de participanți.


Distracția și voia bună sunt garantate, concursul se va încheia cu 3 premii.


Pentru înscrieri, sunați la 0755 500 601 sau
scrieți-ne la contact@veradatour.ro!




PROGRAMUL DETALIAT AL COMPETIȚIEI


Prima zi – 30 octombrie (vineri)
(cazare, cină + formarea echipelor și prezentare condiții concurs)

– Ora 12:00: Plecare din Tulcea
– Ora 14:00: Sosire la Mila 23
– Orele 14:00 – 16:00: Cazare la pensiune în Mila 23, 2 persoane în cameră
– Ora 18:00: Cină, meniu pescăresc + miel la proțap + tragere la sorți locuri concurs

A doua zi – 31 octombrie (sâmbătă)
(concurs, mic dejun la pachet, prânz-picnic, cină, cazare)

– Ora 07:00: Cafeaua de dimineață
– Ora 07:30: Plecare de la pensiune către platformă, cu mic dejun la pachet
– Orele 08:00 – 12:00: Prima manșă
– Orele 12:00- 13:30: Prânz la platformă, ciorbă de pește + pește prăjit + saramură + tocană de miel la ceaun
– Orele 14:00 – 18:00: A doua manșă
– Orele 18:00- 18:45: Transport platformă – pensiune
– Ora 19:30: Cină festivă + program artistic

A treia zi – 01 noiembrie (duminică)
(concurs, mic dejun la pachet, prânz-picnic, premierea)

– Ora 07:00: Cafeaua de dimineață
– Ora 07:30: Plecare de la pensiune către platformă, cu mic dejun la pachet
– Orele 08:00 – 12:00: A treia manșă (finală)
– Orele 12:00- 13:30: Premiere și prânz pescăresc.