Despre noi

Suntem o agentie de agrement tanara pe piata turistica locala, care are ca activitate principala organizarea de excursii in Delta Dunarii!
In acest sens, echipa noastra a creat diferite programe si trasee turistice care, indiferent de alegere, sa poata dezvalui vizitatorilor o parte cat mai mare a frumusetilor specifice acestei zone unice in Romania.
Detinem o flota de ambarcatiuni special concepute pentru turism, avand o capacitate de 10 locuri care ofera confort, siguranta si eficienta. Dotate cu prelate detasabile, acestea pot asigura transportul in conditii optime, atat in perioada verii cat si in perioada rece.
Din dorinta de a promova cu success acest colt de rai inca necunoscut multora, punem accent pe transparenta si pe informarea completa a turistului cu privire la excursiile organizate si de ce nu, cu privire la orice are legatura cu orasul Tulcea si zona dobrogei ( locuri de cazare, restaurante, obiective turistice in oras si imprejurimi, etc).
Deasemenea putem oferi trasee adaptate la cerintele dumneavoastra si nu in ultimul rand, servicii de organizare programe terestre catre principalele obiective turistice din judet sau tururi pietonale in oras.
Misiunea noastra este sa-ti dezvaluim splendoarea si tainele Deltei intr-atat incat sa nu-ti mai vina sa te-ntorci acasa, iar daca o faci, sa-ti doresti sa revii!

PONTON VERADA TOUR

PONTON VERADA TOUR

Barca - VERADA TOUR

AMBARCATIUNE – VERADA TOUR