Excursii ecologice cu singurul
catamaran solar din Delta Dunării

Excursiile în Delta Dunării în anul 2020 sunt ocazia perfectă să vă relaxați în mijlocul naturii și să evadați din mediul urban. După cum spune și președintele Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac, “Delta Dunării este una dintre cele mai sigure destinaţii pentru o vacanţă în România post-pandemie.”

De aceea, pentru un turism responsabil și armonios, vă propunem excursiile ecologice cu singurul catamaran solar din Delta Dunării.

Catamaranul solar ne va permite să realizăm un traseu în ritm lent, cu eficiență ecologică, activând propulsia electrică în interiorul Deltei, pe canale și lacuri liniștite. În schimb, pentru a valorifica optim timpul dumneavoastră prețios, pe canalele mari și pe Dunăre, vom folosi motorul clasic.

Având o punte înaltă și stabilă, nava electrică este ideală pentru familia dumneavoastră, fiind prietenoasă inclusiv cu copiii. Ei vor învăța că natura merită prezervată, iar alături de Verada Tour, vor avea parte de o adevărată lecție despre științele naturii, chiar în mijlocul Deltei.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la telefon: 0755.500.601, pe e-mail: contact@veradatour.ro sau la Ponton Verada Tour (vis-a-vis de Hotel Delta) în Tulcea.

Excursiile ecologice cu singurul catamaran din Delta Dunării pe care le organizăm sunt:

EXCURSIE ECOLOGICĂ
ÎN DELTA DUNĂRII
CU UN CATAMARAN SOLAR

APUS DE SOARE ÎN DOI
PE APELE
DUNĂRII