Smart Tour în Delta Dunării cu un catamaran prototip hybrid solar

Smart Tour în Delta Dunării
cu un catamaran prototip hybrid solar

Ambarcațiune tip catamaran, hyridă electrică solară, din respect pentru natură și pentru turism
(cap. max. de 11 locuri / ambarcațiune)

O excursie de inițiere în farmecul Deltei Dunării

Traseu efectuat în ritm lent, cu eficiență ecologică

Excursia eco-friendly în Delta Dunării se va face cu un catamaran electric hybrid solar, un prototip de navă turistică creată de către Verada Tour din respect pentru natură și turism. Folosind energia solară, catamaranul este construit și funcționează conform normelor europene de siguranță și construcție. Astfel, vom parcurge o excursie de inițiere în farmecul Deltei Dunării fără a polua, nici măcar fonic, acest muzeu în aer liber.
Ne vom îmbarca, așadar, pe această navă electrică solară din portul turistic Tulcea, de pe pontonul Verada Tour (vis-a-vis de Hotel Delta 4 stele). Și pentru o dimineață cu răsfăț, vă invităm să ne bem împreună cafeaua la bordul navei, în timpul excursiei. Astfel, vom porni pe Dunăre, în liniște, intrând în canalul 36, spre nord-vestul Deltei, înspre granița naturală a Uniunii Europene cu Ucraina. Aici, vom descoperi de ce este Delta Dunării fascinantă, alături de spectacolul păsărilor, fără a le deranja.
Catamaranul solar ne va permite să realizăm un traseu în ritm lent, cu eficiență ecologică, activând propulsia electrică în interiorul Deltei, pe canale și lacuri liniștite. În schimb, pentru a valorifica optim timpul dumneavoastră prețios, pe canalele mari și pe Dunăre, vom folosi motorul clasic. Având o punte înaltă și stabilă, nava electrică este ideală pentru familia dumneavoastră, fiind prietenoasă inclusiv cu copiii. Ei vor învăța că natura merită prezervată, iar alături de Verada Tour, vor avea parte de o adevărată lecție despre științele naturii, chiar în mijlocul Deltei. La sfârșitul excursiei, ne vom întoarce îmbogățiți cu impresiile lăsate de sălbăticia naturii în portul turistic Tulcea.
Pentru confortul și plăcerea dumneavoastră de a călători alături de noi, Verada Tour vă pune la dispoziție următoarele facilități:
Un mini-bar cu vin și bere la rece (contra cost)
Răcoritoare și înghețată pentru copii (contra cost)
Toaletă la bord
Binocluri
Materiale informative.

TARIF: 29 €/persoană – pentru minim 4 persoane

Pentru grupuri mai mici sau mai mari, va rugam solicitati oferta de pret la 0755 500 601 sau contact@veradatour.ro

PACHETUL DE SERVICII TURISTICE
DE 29 EURO (RON la cursul BNR) / PERSOANĂ CONȚINE:

Excursia cu ambarcațiunea din portul turistic Tulcea, de la pontonul Verada Tour (vizavi de Hotel Delta 4 stele), pe traseul stabilit.
Asistența turistică
Permise de acces turistic în Rezervația Biosferei Delta Dunării. (contra-cost: 5 Ron / persoană)

PROGRAM ZILNIC

Dimineața, cu plecarea la ora 9:00, sosirea în jurul orelor 12:30 – 13:00.
După-amiază, cu plecarea la orele 14:00, sosirea în jurul orelor 17:30 – 18:00.

REZERVAREA

Pentru ocuparea locurilor, rezervarea este obligatorie.
Rezervarea este fermă în momentul achitării avansului de 20 RON / persoană.
Puteți achita avansul atât la pontonul Verada Tour pe faleză în Tulcea, cât și la recepția partenerilor noștri.

Rezervare pentru Smart Tour în Delta Dunării cu un catamaran prototip hybrid solar

Nota*Traseele turistice in Delta Dunarii se aleg pentru fiecare tur in parte in functie de conditiile meteo si cotele apelor Dunarii. Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit