Traseul nr.4

Excursie Delta Dunarii –Mila 23 – Sulina – O ZI

TULCEA – CANAL MILA 36 – CANAL SIREASA SUD – CANAL SONTEA VECHE – LAC NEBUNU – LAC BACLANESTI – LAC FORTUNA – MILA 23 SAT(PAUZA 30 min) – CANAL DUNAREA VECHE – CANAL SULINA – SULINA (TIMP LIBER VIZITA 3 ORE) – CANAL SULINA – TULCEA

Programul imbina un traseu turistic destinat observarii peisajelor deosebite si a pasarilor specifice Deltei cu o frumoasa intoarcere in timp, prin explorarea orasului Sulina.

Situat intr-o zona strategica, orasul are o istorie impresionanta iar obiectivele turistice locale stau marturie povestilor scrise si nescrise. Obiectivele ce merita vizitate sunt: Palatul fostei Comisii Europene a Dunarii; Farul Vechi, construit in 1870 – astazi muzeu si Farul Nou care deserveste si astazi navele aflate in zona si Cimitirul Maritim care ne dezvaluie caracterul multinational al orasului prin ansamblul de monumente funerare, unde si-au gasit odihna vesnica marinari, piloti, mecanici de nave si oameni de rand. Daca excursia are loc in perioada verii, o baie in mare este un “must do” al excursiei!

Pranzul poate fi servit intr-o locatie la alegere, Sulina fiind un oras cu mai multe optiuni privind alimentatia publica. Returul spre Tulcea se va face pe Canalul Sulina.

Tipuri de ambarcatiuni: Salupe rapide de maxim 11 locuri. Ambarcatiunile cu conducator se aloca in functie de numarul de persoane si disponibilitate.

Tarif: 200 ron/persoana – pentru minim 8 persoane

Optionale: Pranzul  se serveste individual intr-o locatie la alegere, in Sulina. 

Pentru grupuri mai mici sau mai mari, va rugam solicitati oferta de pret la 0755 500 601 sau contact@veradatour.ro

 

ATENTIE! Pe durata vizitei în perimetrul RBDD, turistul trebuie să prezinte permisul de acces și dovada plăţii către organele de control.

Conform Ordinului nr. 610/2009, permisul de acces în rezervaţie pentru turişti este de: 5 lei / persoană / zi; 15 lei / persoană / săptămână; 30 lei / persoană / an.

Tariful de intrare nu se aplică pentru copii, elevi, studenţi, pensionari, veterani de război, foşti deţinuţi politici, urmaşii eroilor martiri şi răniţii din Revoluţia din decembrie 1989, precum și persoanelor fizice care au domiciliul în perimetrul rezervației sau în localitățile limitrofe (localități care au terenul administrativ integral sau parțial în interiorul rezervației).

Achitarea tarifului de intrare în scop turistic, se poate face:

a) cu numerar la: casieria Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD), de Luni – Joi: 08.00 – 16.30; Vineri: 08.00 – 14.00.

– Centrele de Informare din perimetrul Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării,

– societăţile comerciale care au încheiat protocoale de încasare a tarifelor cu ARBDD.

b) cu ordin de plată în contul nr. RO96TREZ64120E365000XXXX – „Disponibil din venituri proprii”, deschis la Trezoreria Statului – Tulcea, pe numele Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării“.

c) cu numerar sau cu card bancar la automatele de permise instalate la sediul ARBDD

d) online, achitând contravaloarea lor cu cardul bancar prin aplicaţia de pe site-ul instituţiei www.ddbra.ro

Rezervare pentru Traseul nr.4

Nota*Traseele turistice in Delta Dunarii se aleg pentru fiecare tur in parte in functie de conditiile meteo si cotele apelor Dunarii. Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit