Verada Tour Guest House: o vacanță în Deltă alături de cei dragi

Verada Tour Guest House:
o vacanță în Deltă alături de cei dragi

Întreaga casă de vacanță Verada Tour doar la dispoziția dumneavoastră (4 camere duble)

Mediul pitoresc al unui sat deltaic

Excursie organizată în Delta Dunării, cu picnic pescăresc inclus

Special concepută pentru o vacanță alături de cei dragi, Verada Tour Guest House vă pune la dispoziție 4 camere duble, pentru familia dumneavoastră. Fiecare cameră dispune de baie proprie, aer condiționat, TV și Internet wireless gratuit. Casa de vacanță poate găzdui, așadar, până la 12 persoane, având la parter 3 camere matrimoniale și un living foarte spațios iar la mansardă, un dormitor matrimonial și un spațiu amenajat pentru activități de divertisment. De asemenea, de-a lungul camerelor, veți fi încântați de o terasă rustică și o curte mare cu gazon, ideală pentru energia copiilor.
Casa de vacanta Verada Tour se află în localitatea Somova, situată în apropierea intrării în Delta Dunării, pe malul lacului Somova, la 15 kilometri de orașul Tulcea. Astfel, vă veți putea bucura de un mediu pitoresc, departe de aglomerația urbană, alături doar de cei dragi. La intrare în Somova, veți fi întâmpinați de lacul cu același nume, aparținând unui complex lacustru spectaculos prin coloniile de păsări.
Mai mult, Verada Tour va organiza și o excursie în Delta Dunării, pentru a descoperi un ținut exotic și pentru a vă bucura de clipe frumoase alături de familia dumneavoastră.
Pentru confortul și plăcerea dumneavoastră de a vă relaxa în natură, Verada Tour Guest House vă pune la dispoziție și următoarele dotări:
bucătărie spațioasă
spațiu amenajat pentru grătar în aer liber
foișor pentru servirea mesei în zilele însorite
spațiu dedicat activităților de divertisment.

TARIF: 89 €/persoană – pentru 3 zile și 2 nopți

Pentru grupuri mai mici sau mai mari, va rugam solicitati oferta de pret la 0755 500 601 sau contact@veradatour.ro

PACHETUL DE SERVICII TURISTICE
DE 89 EURO (RON la cursul BNR) CONȚINE:

Cazare pentru 3 zile și 2 nopți (cu mic dejun inclus)
Întreaga casa de vacanță Verada Tour Guest House, doar la dispoziția dumneavoastră, dotată cu 4 camere duble, bucătărie spațioasă, foișor, spațiu amenajat pentru grătar în aer liber, terasă și curte mare cu gazon.
Excursie în Delta Dunării
Picnic pescăresc
Asistența turistică
Permise de acces turistic în Rezervația Biosferei Delta Dunării.

ACCES RUTIER

Puteți ajunge ușor cu mașina în Somova, localitatea se află la 15 kilometri de orașul Tulcea și este străbătută de DN22.

REZERVAREA

Pentru ocuparea locurilor, rezervarea este obligatorie.
Rezervarea este fermă în momentul achitării avansului de 20 RON.
Puteți achita avansul atât online pe Verada Tour, cât și la recepția partenerilor noștri.

Rezervare pentru Verada Tour Guest House: o vacanță în Deltă alături de cei dragi

Nota*Traseele turistice in Delta Dunarii se aleg pentru fiecare tur in parte in functie de conditiile meteo si cotele apelor Dunarii. Ambarcatiunile circula conform normelor in vigoare de la rasaritul soarelui pana la asfintit