Inchiriere canoe in Delta Dunarii: descopera delta in ritmul tau!

Inchiriere canoe in Delta Dunarii

Daca, atunci cand esti indispus, gandul la o canoe pe Dunare este suficient pentru a-ti readuce zambetul pe buze, atunci suntem siguri ca vei fi incantat de noul nostru serviciu de inchiriere canoe in Delta Dunarii.

De aceea, suntem bucurosi sa anuntam ca VeradaTour propune un nou tip de aventura in delta pentru anul 2017, punand la dispozitia celor pasionati de canotaj 7 canoe de lemn. Cu dimensiuni de 4.9/1.10 m, acestea ofera o stabilitate excelenta, siguranta si confort.

Descopera Delta in canoe

Pentru cei pasionati de natura si canotaj, nu exista un mod mai placut de a explora frumusetile naturii decat intr-o canoe. Sa simti curentul apei si sa lucrezi alaturi de el pentru a-ti atinge destinatia, este o provocare si o rasplata in acelasi timp.

In Romania avem conditii excelente pentru practicarea acestui sport, chiar in Delta Dunarii. Sunt zone salbatice, foarte putin cunoscute si greu accesibile ambarcatiunilor mai mari, care insa pot reprezenta destinatii de vis pentru iubitorii de canoe.

Daca se opteaza pentru inchirierea pe mai multe zile, aceste plimbari  pot fi cumulate cu posibilitatea amenajarii  taberei intr-o locatie fixa,  ce va va permite sa ramaneti in apropierea apei, pentru turele din urmatoarele zile.

Am lansat aceasta optiune  special pentru cei care sunt deja iremediabil indragostiti de caiac-canoe si care isi doresc sa poata practica sportul lor preferat, nestingheriti,  timp de cateva zile in delta.

Noi suntem pregatiti sa va asiguram o experienta de neuitat, deci  tot ce ramane de facut este sa luati legatura cu noi pentru o rezervare.