Cazare

Cazare

Verada Guest House din Delta Dunării este situată în localitatea Somova, la 15 km de orașul Tulcea, în apropierea lacului cu același nume care vă întâmpină cu un complex lacustru spectaculos prin coloniile de păsări specifice deltei. Pensiunea Verada Guest House este special concepută pentru o vacanță împreună cu cei dragi.

 

Servind micul dejun inclus pregătit cu produse bio de la producători locali, puteți uita de griji și vă puteți relaxa în mijlocul naturii, pe terasă, iar copiii se pot juca în spațiul verde amenajat. Camerele spațioase ale pensiunii sunt decorate cu eleganță și personalitate, fiecare după o poveste, până la cel mai mic detaliu. Astfel, atmosfera pensiunii este una intimă și relaxantă unde vă asigurăm confortul pe care îl meritați în vacanța mult așteptată.

 

Un colț de natură unde totul miroase a proaspăt și a levănțică, pensiunea te face să uiți de stresul cotidian și te îmbie la o plimbare cu barca în Delta Dunării. Alături de ghizii specializați ai agenției noastre de turism, Verada Tour, excursiile organizate în Delta Dunării vor face ca sejurul dumneavoastră să rămână unul memorabil. În cadrul excursiilor, puteți servi și un prânz pescăresc tradițional chiar în mijlocul naturii, având o experiență gastronomică inedită.

 

Facilități

Pensiunea dispune, la intrare, de o bucătărie comună spațioasă, un salon pentru servirea micului dejun, un spațiu amenajat pentru grătar în aer liber, o terasă exterioară mare cu o curte superbă plină de lavandă, și un foișor pentru servirea mesei în zilele însorite.

 

Camerele sunt prevăzute cu aer condiţionat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu și Netflix, frigider, dulapuri, cadă, uscător de păr, prosoape. Toate camerele pensiunii au baie privată.

 

Unitatea de cazare dispune de 3 locuri de parcare puse la dispoziția oaspeților în mod gratuit.

 

Capacitate

Verada Guest House poate acomoda maxim 10 adulți și 2 copii în cele 3 camere duble matrimoniale de la parter și un apartament de două camere de la mansardă. În plus, vă putem pune la dispoziție paturi suplimentare în fiecare cameră contra-cost.

 

Politica de rezervare

• AVANS 30% la rezervare.
• Diferența de 70% cu până la cel târziu 15 zile înainte de începerea sejurului.
• INTEGRAL dacă înscrierea se face cu mai puțin de 15 zile înainte de începerea sejurului.

 

Condiții de anulare

• GRATUIT dacă renunțarea se face cu mai mult de 20 zile înainte de începerea sejurului.
• 30% penalizare dacă renunțarea se face în intervalul 20 – 15 zile până la începerea sejurului.
• 70% penalizare dacă renunțarea se face în intervalul 15 – 10 zile până la începerea sejurului.
• 100% penalizare dacă renunțarea se face în intervalul 10 – 0 zile până la începerea sejurului sau în caz de neprezentare.

Filtre active