Site-ul www.veradatour.ro va este oferit de S.C Mocanu & CO SRL (Verada Tour) cu punct de lucru in Tulcea, Str. Garii nr 2 (Faleza Tulcea). Va rugam  sa cititi cu atentie acesti termeni si conditiile contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.veradatour.ro
Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii.
S.C Mocanu &CO SRL ( Verada Tour) va pune la dispozitie un sistem automat care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica disponibilitati pentru diferite excursii turistice si va permite sa efectuati rezervarea dorita.  Puteti alege dintr-o multitudine de excursii din site, avand posibilitatea de a efectua rezervari  direct de pe site.
S.C Mocanu &CO SRL ( Verada Tour) va ofera prin intermediul Site-ului informatii cu titlu general,cu scop informativ. Informatiile publicate pe Site pot fi modificate oricand. S.C Mocanu & CO SRL ( Verada Tour) nu garanteaza ca informatia de pe Site (incluzand, dar fara limitare, tarifele, descrierile sau datele) nu poate avea erori sau lipsuri, dar vom depune tot efortul sa corectam erorile (corigibile) de indata ce ne sunt aduse la cunostinta. 
Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit serviciu turistic de la S.C Mocanu &CO SRL ( Verada Tour)  Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi un e-mail de confirmare de la S.C Mocanu &CO SRL ( Verada Tour)  si va intra in vigoare acest contract. Toate serviciile turistice publicate pe Site sunt in functie de disponibilitate.  
In cazul in care doriti anularea sau modificarea serviciului rezervat sau achizitionat, este responsabilitatea dvs. de a informa in scris  S.C Mocanu &CO SRL ( Verada Tour)  despre intentiile dvs. In anumite cazuri este posibil sa nu puteti anula / modifica anumite servicii turistice sau va trebui sa respectati anumite cerinte pentru aceste actiuni.
In eventualitatea modificarii unei rezervari (incluzand, dar fara a se limita, anulari, restituiri de sume, schimbari de nume), S.C Mocanu &CO SRL ( Verada Tour) isi rezerva dreptul de a aplica anumite taxe pentru a acoperi costurile administrative care pot rezulta din aceasta actiune.
Plata serviciilor comandate prin acest site sau prin cerere – oferta pe adresa de email a S.C Mocanu &CO SRL ( Verada Tour) se face prin virament bancar sau cash. Plata poate fii partiala sau integrala.( avans si plata finala) Toate tarifele publicate pe site nu contin TVA. Tarifele pot suferi modificari.
Drepturile utilizatorului: Utilizatorul www.veradatour.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.
Obligatiile UtilizatoruluiSunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita): 
– responsabilitatea financiara pentru toate tranzactiile efectuate in contul sau in numele dvs .
– aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
– garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs. 
– neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase. 
– Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
– Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.
 Utilizatorul  nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Puteti subscrie la newsletter-ul Verada Tour care va va fi trimis catre adresa dvs. de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii. 
Verada Tour  poate modifica design-ul sau continutul Site-ului, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale Site-ului.
Confidentialitate  Termenii politicii de confidentialitate a sunt prevazuti in Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
Sunteti de acord cu utilizarea informatiilor dvs. personale de catre S.C Mocanu &CO SRL ( Verada Tour)  sau a afiliatilor si a altor parti implicate, in concordanta cu termenii si in scopul declarat stipulat in Politica Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal
Modificari ale Termenilor si ale Conditiilor S.C Mocanu &CO SRL ( Verada Tour)  isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui Site, fara notificare prealabila catre Utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si a Conditiilor va fi afisata pe Site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui Site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.
Legea guvernanta  Acesti Termeni si Conditii reprezinta contractul intre Utilizator si S.C Mocanu &CO SRL ( Verada Tour)  si este guvernat de legile din Romania