Suntem o agenție de turism organizatoare, cu experiență în Delta Dunării, formată dintr-o echipă dinamică și dornică să vă inițieze în tainele Deltei.

Principala activitate, după cum reiese și din slogan ,,Agenție de turism pe apă!”, o reprezintă organizarea de excursii în Deltă.

Obiectivul nostru este să facem ca fiecare experiență cu VERADA TOUR, indiferent de buget sau destinație, să fie una memorabilă și cu servicii de cea mai bună calitate.

Dispunem de o flotă proprie de ambarcațiuni dotate cu tot ceea ce este necesar pentru a vă asigura un confort sporit, iar mai nou am adăugat în portofoliu și o ambarcațiune ecologică, un catamaran solar de 10 locuri, pentru experiențe unice.

Ghizii și barcagii noștri sunt locali și specializați pe Delta Dunării, pentru ca experiența să fie una autentică.

Mesele de prânz servite în cadrul excursiilor noastre sunt unele cu specific pescăresc iar locațiile sunt unele inedite în Delta Dunării, alese cu grijă și cu pricepere de ghizi.

De asemenea avem și o unitate de cazare, Verada Guest House, situată în localitatea SOMOVA, în apropierea lacului cu același nume, unde vă puteți bucura atât de spații de cazare primitoare cât și de o mâncare gustoasă și sănătoasă, obținută din produse naturale de la producătorii locali.

Promovăm și susținem un turism durabil și ecologic în colțul nostru de rai, unica Rezervație a Biosferei Delta Dunării.

Dacă nu ne-am cunoscut încă, vă așteptăm cu drag pe tărâmul nostru unic și fascinant.