Scoala Altfel 2018: Descoperiti delta alaturi de noi!

Rezervatia Biosferei Delta Dunarii este un loc uimitor, care merita vizitat macar o data in viata. Multi dintre noi suntem prea ocupati pentru a ne permite sa facem excursii in natura. Copiii nostri insa, se pot bucura de nenumaratele avantaje ale vietii de elev, inclusiv de posibilitatea de a vizita locuri minunate alaturi de colegii lor. Cu acest gand in minte, VeradaTour a pregatit ceva special pentru Scoala altfel 2018: activitati in natura.

In anul scolar 2017-2018, Scoala altfel are un program flexibil. Unele scoli au avut deja parte de o multime de activitati inedite, iar altele inca asteapta zile mai calduroase pentru a petrece saptamana altfel intr-un mod cat mai placut.

Scoala Altfel 2018 in Delta

Propunerea noastra pentru profesorii care inca mai cauta idei de activitati pentru saptamana altfel este “Aduceti copiii in delta!” Pentru acei copii si tineri care inca nu au vizitat niciodata Delta Dunarii, Scoala altfel 2018 poate marca momentul in care acestia se vor indragosti iremediabil de natura.

Am creat deja doua trasee minunate pentru elevi, fiecare dintre acestea oferind sansa celor mici de a vedea o multime de pasari de balta precum lebedele, pelicanii, egretele, cormoranii, tiganusii si starcii. Descoperiti satul natal al lui Ivan Patzaichin, serviti o masa pescareasca traditionala si bucurati-va de frumusetile uimitoare ale Deltei Dunarii alaturi de noi!

Scoala altfel 2018: activitati pentru toate varstele!

VeradaTour va asteapta cu drag, cu mic, cu mare! Oferta noastra se adreseaza grupelor de invatamant primar (clasele II-IV), gimnazial, liceal si professional, pentru ca delta este un loc minunat de descoperit la orice varsta.

Profesorii si elevii au posibilitatea de a petrece pana la 5 ore in delta, daca acestia aleg traseul mai lung si mai interesant, insa pentru cei mai mici, traseul de 2 ore este cel mai potrivit.

Puteti gasi mai multe informatii despre traseele propuse de noi aici, iar pentru orice intrebari suplimentare, nu ezitati sa ne contactati direct aici.